Alle kinderen/jongeren van 6 tot 14 jaar zijn hartelijk welkom op een internationale kinder- en jeugdconferentie in Bilten. Jongeren van 16-18 jaar, die enthousiast op de achtergrond mee willen helpen, zijn ook welkom.

ADRES CONFERENTIECENTRUM

Gewerbezentrum Bilten Linth-Escher-Strasse 27, 8865 BILTEN – Zwitserland

tel. 0041 55 615 30 30 / fax. 0041 55 615 18 32

AANKOMST EN VERTREK:

De conferentie vindt plaats van 30 juli tot 2 augustus. Begin op maandag 30 juli met de eerste maaltijd om 18.00 uur Einde donderdag 2 augustus na het middageten. Vanaf donderdagavond begint de gezinsconferentie.

ONDERBRENGING:

Onderbrenging in eenvoudige slaapzalen in Bilten. Geeft u a.u.b. slaapzak en kussen mee, indien nodig ook rubberonderlegger voor de matras.

Aanmelden kinderconferentie

Naam- en adresgegevens

Deelnemers (verplicht)

Achternaam Voornaam Echtpaar Geb.datum M/V
ja
ja

Onderbrenging (bij voorkeur)(verplicht)

Tent / Caravan (eigen)Slaapzaal / InternaatPrivé bij mensen in de omgevingIk zorg zelf voor onderkomen, maar gebruik de maaltijden op de conferentie


Medische verklaring

De volgende verklaring moet verplicht door ouders worden opgesteld, die hun minderjarige kind aanmelden voor de conferentie in Bilten. Tevens bij de aanmelding een kopie van het paspoort van de ouder bijvoegen.

"Ich, Vater (Mutter) des (der Kindes(er) bevollmächtige: Name :

Mein(e) oben genanntes(e) Kind(er) mit zu nehmen im Ausland, zu der Kinderfreizeit in Bilten (CH) und im Falle medizinischer oder chirurgischer Eingriffe für mein(e) Kind(er) alle Entscheidungen während der Reise und des ganzen Aufenthaltes zu treffen."

© 2017 KwaSizabantu Nederland